درباره خوراکی ها

درباره خرید اینترنتی خوراکی ها

درباره خوراکی ها

درباره خرید اینترنتی خوراکی ها

۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مرغ در مغازه های کرمان نایاب شد 


به دنبال افزایش قیمت مرغ گرم در هفته های اخیر و تصمیم ستاد تنظیم بازار استان کرمان برای کاهش قیمت، عرضه و توزیع مرغ در مغازه ها و مراکز فروش متوقف و این مواد غذایی پرمصرف برای شهروندان نایاب شده است.

به گزارش ایرنا، بازار مرغ گرم در ماه های اخیر به دلایل متعددی با نوسانات قیمتی روبرو بوده است طوری که این مواد غذایی پرمصرف را برای تولید کنندگان و مصرف کنندگان با اختلال و سردرگمی همراه کرده بود.

عرضه نشدن مرغ گرم در 2 روز گذشته از سوی تولید کنندگان و صاحبان مرغداری ها موجب شده است تا مصرف کنندگان در استان کرمان از فروشگاه ها و مراکز عرضه با دست خالی برگردند.

در حالی که قیمت گوشت مرغ گرم طی هفته های گذشته به مرز 11هزار و 200تومان رسیده بود ، سرپرست استانداری کرمان عصر شنبه هفته جاری در نشست ستاد تنظیم بازار استان کرمان گفته بود که بهای هر کیلوگرم مرغ در بازار این استان برای مصرف کننده با قیمت هشت هزار و 500 تومان توسط ستاد تنظیم بازار مصوب شده و این نرخ از فردا(یکشنبه) تا اطلاع ثانوی در اجرایی می شود.

محمد جواد فدایی افزود: برخی افراد بازار را در شرایط فعلی اقتصادی کشور به ناحق ملتهب می کنند و ضمن گران فروشی، قیمت های غیر کارشناسی اعلام می کنند.

وی تصریح کرد: مواد اولیه کالاهای تولیدی که توسط دولت تامین می شود قیمت گذاری اولیه این کالاها نیز باید توسط دولت و با آنالیز دقیق تعیین شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: با توجه به افزایش سرسام آور قیمت مرغ گرم در استان کرمان، برای تنظیم و تعادل بخشی به قیمت و رعایت حقوق مصرف کنندگان از شب گذشته مجبور به عرضه مرغ منجمد شده ایم.

علی باقری افزود: هم اکنون مرغ منجمد در تمامی فروشگاه های زنجیره ای و مغازه ها در دسترس است و شهروندان برای تهیه آن مشکلی ندارند.

وی با اشاره به افزایش قیمت مرغ گرم در روزهای اخیر تاکید کرد: برای اینکه تولید کنندگان و مصرف کنندگان متحمل ضرر و هزینه نشوند در حال رایزنی و کار کارشناسی برای نرخ گذاری منصفانه مرغ گرم هستیم که در روزهای آینده نتیجه مشخص می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان تصریح کرد: با تمهیدات اندیشیده شده، به شهروندان قول می دهیم که هیچ گونه مشکلی برای تهیه مرغ در استان کرمان بوجود نیاید.

مدیر پشتیبانی امور دام استان کرمان نیز هم گفت: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار استان کرمان از شب گذشته عرضه مرغ منجمد در تمامی فروشگاه های زنجیره ای و مغازه های سطح شهر آغاز شده است و به مدت نامحدود ادامه دارد.

مهدی بنی اسدی افزود: قیمت مرغ در فروشگاه های عرضه 6 هزار و 320 تومان و برای مصرف کنندگان 6 هزار و 750 تومان تعیین شده است که فروش بالاتر از این قیمت غیر قانونی است.

وی با اشاره به بالا بودن کیفیت مرغ منجمد تصریح کرد: تولید و بسته بندی مرغ منجمد زیر نظر کارشناسان امور دام انجام می شود و کیفیتی حتی بالاتر از مرغ گرم دارد و شهروندان نگرانی از این بابت نداشته باشند.

با توجه به اینکه مرغ جزو تولیدات پرمصرف شهروندان است هرگونه کمبود و افزایش قیمت می تواند تاثیر منفی بر جامعه بگذارد که لازم است مسئولان هرچه زودتر با تصمیم گیری عادلانه این بازار را تعادل ببخشند.

مسئولان اتحادیه گوشت مرغ و ماهی نسبت به مشکلات پیش آمده عرضه مرغ گرم پاسخگو نبودند. 

منبع: عصرایران

  • spinach figs
  • ۰
  • ۰

خوراکی های لاغری شکم

امروز می‌خواهیم به سراغ خوراکی‌ها و میوه‌های چربی سوزی برویم که خوراکی های لاغری شکم هستند:


گریپ فروت: هورمون‌های داخل این میوه خاصیت چربی سوزی دارد که شما را کامل و سرپا نگاه می‌دارد و اشتها را سرکوب می‌کند.


گوجه‌فرنگی: گوجه‌فرنگی حاوی لیکوپن و بتا کاروتن است که باعث کاهش وزن می‌شود. گوجه‌فرنگی منبع فیبر است و حاوی آنتی‌اکسیدان نیز می‌باشد. استفاده از آن در رژیم به کاهش وزن کمک می‌کند.


ادویه‌ها: خصوصا ادویه‌های تند برای چربی سوزی بسیار مناسبند. دانه‌های خردل باعث افزایش متابولیسم می‌شوند. زنجبیل هضم را آسان می‌کند. فلفل سیاه کالری می‌سوزاند. زردچوبه به خارج شدن چربی از بدن کمک می‌کند.


فلفل تند: فلفل‌ها حاوی کپسایسین هستند و توانایی تبدیل غذا به انرژی را دارند و به از دست دادن چربی بسیار کمک می‌کنند.


سیب: اگر به صورت روزانه مصرف کنید بهترین نتیجه‌ها را از آن می‌گیرید. سیب حاوی پکتین است که چربی سلول‌های بدن را جذب می‌کند. همچنین به دلیل داشتن فیبر احساس سیری را در شما افزایش می‌دهد.


دارچین: میزان قند خون را تنظیم می‌کند. اگر سطح قند خون را خوب نگاه دارید می‌توانید به کم شدن میل غذا در خودتان کمک کنید.


گلابی: این میوه نیز حاوی پکتین است و شما را بسیار سیر نگاه می‌دارد.


سرکه سیب: به دلیل اسیدی بودن باعث کم شدن میل به غذا و افزایش سطح متابولیسم می شود. آنزیم‌های موجود در آن به هضم بهتر غذا و کنترل قند خون کمک می‌کنند.


مارچوبه: حاوی ویتامین و مواد معدنی است و توکسین‌های مضر ذخیره شده در بدن را هضم یا خارج می‌سازد.


عدس: فیبر بالایی دارد و شما را ساعت‌ها سیر نگاه می‌دارد.


سیب‌زمینی شیرین: قند خون را ثابت می‌کند و مقاومت انسولین را کاهش می‌دهد و از تبدیل کالری‌ها به چربی جلوگیری می‌کند.


آووکادو: غنی از ویتامین B  است و به از دست دادن چربی کمک می‌کند.


لوبیا: منبع غنی فیبر است و سطح متابولیسم را بالا می‌برد.


موز: حاوی فیبر محلول است. روند هضم را سرعت می‌بخشد و شما را سیر نگاه می‌دارد.


پرتقال: بی دلیل داشتن ویتامین  c ایمنی بدن را بالا می برد. دارایفیبر است و به تنظیم قندخون کمک می کند.


دانه کاج: موادمغذی بسیاری دارد و کم کالری است.


جو: سرشار از فیبر. چند ساعت شما را سر پانگاه می دارد. خوردن آن هنگام صبحانه بسیار توصیه می شود.


زغال اخته: حاوی آنتی اکسیدان های پلی فنول است که در چربی سوزی بسیار موثرند.


آجیل: حاوی مواد مغذی سالم که باعث کاهش وزن می شوند.


کونیوآ: یک غذای گلوتن دار کهسرشار از پروتئین است. شامل اسیدهای آمینه که در ساخت عضلات و از دست دادن چربی بدن موثرند.

https://okala.com

منبع: http://www.shahrekhabar.com/medical/152887350095868

  • spinach figs
  • ۰
  • ۰

تغذیه مناسب باید شامل منابع مختلف غذایی باشد. باور های غلط گذشته را کنار بگذارید و از غذا های مختلف تغذیه کنید.

به گزارش پندار آنلاین: “تغذیه در طول تاریخ توسط عقاید خاصی تحت تاثیر قرار گرفته، حال زمان آن رسیده است که در انتخاب رژیم های غذایی سختگیر نبوده و از انواع خوراکی ها جهت تامین ناز های بدن مصرف کنیم. در این نوشته به مواردی اشاره خواهیم کرد که نشان می دهد چطور بک متخصص تغذیه طرز تفکر خود را در مورد رژیم های غذایی تغییر داده است” بسیاری از ما تفکرات خود را در مورد مدل مو و لباس پوشید زیلیون ها بار تغییر داده ایم اما گاهی نیاز است تا اطلاعات خود را در مورد رژیم های غذایی مشخصی که مانند قانون به ما تحمیل شده را نیز تغییر دهیم که تمامی این کارها تنها با در نظر گفتن واقعیت ها و مطالعات عملی صورت خواهد گرفت.

 همیشه سعی کنید قبل از شام میان وعده مختصری میل کنید برای سال ها به افراد گفته شده بود تا سعی کنند میان وعده کوچکی قبل از شام نوش جان کنند تا از این طریق با صرف نظر از خوردن نان، کالری کم تری را دریافت کنند. اما در برخی از موارد افرادی وجود دارند که واقعا علاقه بسیاری به خوردن نان دارند و به گفته های اهمیت نمی دهند، چه نان برای آنها مضر باشد چه نباشد.

 بنابراین به نظر منطقی می رسد که میان وعده را کنار گذاسته و به طور کل سعی داشته باشیم تا شام را به میزان نیاز بدن مصرف کرده و همچنین مقداری نان را در این وعده داشته باشید. این را باید بدانید که خوردن نان به عنوان میان وعده و یا در غذای اصلی، شام در نهایت دارای نتایج یکسانی خواهد بود.

 از خوردن زرده تخم مرغ خودداری کنید با در نظر گرفتن تخم مرغ اولین مورد از غذاهای مورد علاقه ای که به ذهن می رسد تخم مرغ آب پز شده به همراه نان تست آووکادو می باشد که با در نظر گرفتن گفته های متخصصان تغذیه مفیدی تخم مرغ زمانی کامل می دانند که هر دو سفیده و زرده این خوراکی خوشمزه یکجا مصرف شود. زرده تخم مرغ محتوای اصلی آن را تشکیل داده و اضافه کردن آن در ترکیب های غذایی می تواند طعمی کاملا عالی را به غذای پخته شده شما بدهد. اما در اینجا استثنایی وجود دارد: این متخصص تغذیه هنوز استفاده از سفیده تخم مرغ را در پخت املت توصیه می کند به ویژه اینکه اگر نیاز باشد تا به املت پخته شده خود پنیر اضافه کنید. برای یک فرد معمولی سه تخم مرغ به همراه پنیری که روی آن ریخته شده می تواند تا میزان بیشتر از مورد نیاز بدن، کالری را برای فرد به همراه داشته باشد.

 گوشت سفید را به گوشت قرمز ترجیح دهید تفاوت در میزان کالری و چربی گوشت سفید و گوشت قرمز تا میزانی مساوی گزارش شده است بنابراین به شما توصیه می شود از هر نوع مدل گوشتی که لذت می برید نوش جان کنید. اگر شما هیچوقت دوست ندارید سینه مرغ کبابی را بار دیگر سفارش دهید، می توانید به راحتی دیگر گزینه های را انتخاب کنید. شاید بسیاری افراد هم اکنون از مصرف زیاد پروتئین بیزار شده باشند. هرچند توصیه می شود به هنگام مصرف گوشت قرمز، بهتر است لایه خارجی آن را خارج کنید چراکه به دلیل میزان بالایی از چربی های اشباع شده، این نوع از گوشت ها می توانند برخی از افراد را دچار بیماری های قلبی عروقی کنند. ماست بدون چربی را خریداری کنید این باور نیز غلط می باشد چرا که طبق یافته هایی مصرف ماست با چربی مشخص، زودتر و بیشتر افراد را سیر می کند. یکبار دیگر باید این را گوش زد کرد که، میزان کالری در هر دو نوع از ماست بسیار کم می باشد پس چرا ماستی را که طعم بهتری دارد را انتخاب نکنیم؟ اما هنوز توصیه نمی کنیم تا ماست پرچرب جایگزین ماست های بدون چربی بکنید. بهتر است با در نظر گرفتن رژیم غذایی خود و میزان کالری دریافتی در روز، ماست مورد نظر خود را انتخاب کنبد. برای مثال افرادی که در رژیم غذایی خود تا میزان زیادی از غذاهای حاوی سبزیجات می گنجانند می توانند تا میزانی از این چربی های اشباع شده و بطور کل ماست های پرچرب استفاده کنند. افرادی که از گوشت در رژیم غذایی خود استفاده می کنند بهتر است از ماست های بدون چربی نوش جان کنند.

 ماکارونی سبوس دار را به نوع معمولی آنها-ماکارونی سفید ترجیح دهید طبق توصیه وزارت کشاورزی ایالت متحده آمریکا (U.S. Department of Agriculture) بهتر است نیمی-نه همه-از غلات مصرفی خود را به عنوان سبوس دار تغییر دهیم چراکه نوع تصفیه شده آنها دارای ارزش غذایی بیشتری خواهند بود. غلات سبوس دار تا میزان زیادی حاوی ویتامین بی و آهن می باشند. اگر از ماکارونی معمولی استفاده می کنید به شما توصیه می شود تا از ترکیبات غذایی دیگر مثل سبزیجات، لوبیا و میگوی کباب شده به عنوان تکمیل کننده ها استفاده کنید. می توانید غلات سبوس دار خود را با مصرف جو دو سر، جو  تامین کنید.

 مصرف کره را فراموش کنید بر خلاف این باور غلط به شما توصیه می شود که لطفا میزان کره مصرفی خود را به طور معقولی بالا ببرید. میزانی از چربی بسیار کم برای هیچکس مضر نخواهد بود. برای این متخصص تغذیه میزان لازم کره شامل یک یا دو تکه از کره به همراه سیب زمینی پخته شده و یا یک قاشق چایخوری از کره برای پخت کوسکوس (Couscous) محاسبه شده است. مصرف چربی در سال های اخیر بسیار افزایش پیدا کرده چراکه این ترکیب میزان کالری دریافتی بدن شما را، به دلیل ویژگی سیر کنندگی، تا میزان قابل توجهی کاهش می دهد. در حال همیشه توصیه شده تا از چربی های اشباع نشده به جای نوع اشباع شده آنها استفاده کنید. 

www.okala.com

منبع خبر http://www.shahrekhabar.com/medical/153439842073848

  • spinach figs
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • spinach figs
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • spinach figs